Tämä on gluteenittomana ja maidotomana tehty kakku. |
150 g
|
voita tai margariinia
| |
2 dl
|
sokeria
| |
150 g
|
tummaasuklaata (minut block)
| |
4 kpl
|
munia
| |
1½ dl
|
vehnäjauhoja
| |
kuorrutus:
| ||
100 g
|
fazerin sinistä
| |
1-2 rkl
|
voita
| |
Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet
Jälkiruoat ja herkut
Sulata suklaa. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Kaada lämmin suklaa munavaahtoon ohuena nauhana ja sekoita hyvin. Lisää vehnäjauhot. Kaada taikina hyvin voideltuun ja jauhoitettuun vuokaan. Paista uunissa 175 asteessa 30-35 min. Kakkua ei saa paistaa läpikypsäksi sen pitää olla keskeltä vielä hieman kostea. Anna kakun jäähtyä ja koristele se sen jälkeen sulatetulla suklaalla johon on sekoitettu voi nokare.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti